Ioan Cristina: „Exceptând situaţia de la Tîrnova, nu avem probleme deosebite în USL Arad”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on mai 19, 2013 with No Comments

Senatorul liberal Ioan Cristina, co-preşedinte al USL Arad, îşi dorește ca Uniunea Social Liberală să rămână o construcție solidă, acest lucru fiind subliniat, potrivit acestuia, şi în cadrul Biroul Permanent Naţional al PNL.

Decizia Biroului Permanent al PNL este ca acel articol din protocolul USL care interzice atacurile publice reciproce la adresa colegilor sau partidelor din coaliție să rămână în atenția conducerii și să fie aplicat fără nici un fel de ezitare. Se pot exprima opinii divergente, opinii personale, nu există nici o îngrădire a libertății de exprimare, dar sunt de neacceptat atacurile, acuzațiile și etichetările”, a declarat senatorul Ioan Cristina, atrăgând atenţia că oricine încalcă articolul respectiv din protocolul USL va trebui să se despartă de partidul din care face parte sau din Uniunea Social Liberală.
Senatorul consideră că, la Arad, în afara diferendului de la Tîrnova, unde PSD s-a aliat cu PDL împotriva primarului liberal şi a consilierilor liberali, nu sunt probleme deosebite în funcţionarea USL. „Exceptând situaţia de la Tîrnova, unde PSD s-a aliat cu PDL împotriva primarului liberal, nu avem probleme deosebite în USL Arad”, a spus Ioan Cristina.

 

No Comments

Comments for Ioan Cristina: „Exceptând situaţia de la Tîrnova, nu avem probleme deosebite în USL Arad” are now closed.