Investiții mari în infrastructură la Beliu și Brazii

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on martie 27, 2024 with No Comments

Două comune din județul Arad, Beliu și Brazii, au semnat contracte importante pentru infrastructură, prin programul național Anghel Saligny, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

„Pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă în comuna Beliu sunt alocate peste 5,9 milioane de lei, iar pentru reabilitarea drumurilor comunale în comuna Brazii sunt prevăzute 8,65 milioane de lei. Aceste investiții ajută la asigurarea unor nevoi de bază ale cetățenilor, la crearea locurilor de muncă și la condiții mai bune pentru atragerea investitorilor. PNL susține investițiile care produc dezvoltare și administrațiile capabile să deruleze proiecte. Felicitări primarilor pentru fondurile obținute, sper să înceapă repede lucrările, iar fondurile să fie utilizate cu succes pentru cetățeni”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.

 

No Comments

Comments for Investiții mari în infrastructură la Beliu și Brazii are now closed.