Investiții de aproape 1,2 miliarde de lei în infrastructura din județ prin programul Anghel Saligny!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on ianuarie 29, 2024 with No Comments

Peste 100 de proiecte locale primesc finanțare prin programul național Anghel Saligny în perioada 2022 – 2028 în județul Arad, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea în cadrul unei conferințe de presă.

„În perioada 2012 – 2019, Aradul nu a avut proiecte de investiții majore susținute de Guvern, ne-am bazat pe fonduri europene. În 2020, ne-am propus să repunem Aradul pe harta marilor investiții susținute de Guvern și am reușit. Avem investiții mari din fonduri europene care ne permit să orientăm fonduri guvernamentale pentru proiectele locale. Investițiile prin Anghel Saligny se ridică la aproape 1,2 miliarde de lei. Vrem să îi felicităm pe toți cei care au muncit și muncesc pentru a accesa finanțări și pentru a realiza investiții, știu ce înseamnă asta din experiența ca vicepreședinte al Consiliului Județean. PNL consideră că investițiile sunt cea mai bună cale spre dezvoltare, prin susținerea economiei, crearea de locuri de muncă, dezvoltarea infrastructurii și servicii mai bune pentru oameni. Proiectele depuse de administrațiile locale prin Anghel Saligny se referă în special la drumuri, rețele de apă și canalizare, trotuare și piste pentru biciclete”, a spus Sergiu Bîlcea.

 

No Comments

Comments for Investiții de aproape 1,2 miliarde de lei în infrastructura din județ prin programul Anghel Saligny! are now closed.