Investiţii în învăţământul arădean

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on iulie 06, 2017 with No Comments

Primăria Municipiului Arad continuă investiţiile în învăţământul arădean.

În urma rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli a municipiului Arad, 50 000 RON vor fi transferaţi în contul „Grădiniţei Prieteniei” pentru amenajarea curţii interioare, care nu a mai fost amenajată de la înfiinţarea unităţii, precum şi pentru gresiatul intrărilor din unitate.

Şcoala Gimnazială Adam Nicolae va primi o finanţare de 60 000 RON pentru reparaţii curente (zugrăvit 8 săli de clasă, înlocuit parchet).

În contul Liceului Naţional de Informatică va fi transferată suma de 80 000 RON necesară pentru reparaţii curente (reparaţii la fosta hală de producţie care urmează să fie transformată în spaţiu de recreere pentru elevi), iar 20 000 RON pentru dotare cu obiecte de invetar. Solicitarea vine întrucât curtea şcolii din corpul A (fosta Iuliu Maniu) este improprie (spaţiu insuficient) pentru elevii şcolii.

Grădiniţa P.P. 11 din Arad are nevoie de igienizarea holului de acces, repararea scărilor către cele trei grupe de la etaj şi igienizarea băii de la parter. În plus, cimentul din curtea grădiniţei este fisurat şi este necesară şi construirea unei platforme pentru containerele de gunoi. Bugetul solicitat pentru remedierea acestor probleme urgente este de 40 000 RON.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

No Comments

Comments for Investiţii în învăţământul arădean are now closed.