Aflăm de la Poliție

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on ianuarie 19, 2018 with No Comments

Bistriţean sub influenţa alcoolului, depistat în trafic de poliţiştii arădeni

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri în trafic, un bistriţean care, fiind sub influenţa alcoolului, a condus pe şoselele arădene.

A fost depistat de poliţişti, ieri, pe D.J. 682A, pe raza localităţii Cruceni, un bărbat de 31 de ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, bărbatul a fost condus la cea mai apropiată unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului.

 

Prins în flagrant în timp ce fura dintr-un autoturism

 

Poliţiştii oraşului Nădlac cercetează un tânăr depistat în flagrant delict la furat.

În timpul patrulărilor efectuate pe raza localităţii Nădlac, poliţiştii au depistat în flagrant un tânăr de 18 ani, din Nădlac, în timp ce sustrăgea diferite bunuri dintr-un autoturism parcat pe raza aceleiaşi localităţi.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

 

 

 

 

 

 

 

Polițiștii rutieri în acţiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 123 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei.

Dintre acestea, 50 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 73 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

 

 

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliție are now closed.