Întăriri pentru atacul UTA-ei

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on ianuarie 13, 2022 with No Comments

UTA a obținut oficial semnăturile a doi jucători, ambii străini, canadianul Easton Ongaro și nigerianul Philip Otele, care vor întări atacul trupei pregătite de Laszlo Balint.

Longilinul atacant canadian, de 1,98 cm, s-a născut la Edmonton, Canada, pe 5 iunie 1998, având și cetățenie italiană. Acesta a evoluat pentru Canada la naţionalele de juniori, inclusiv U23 şi a evoluat ultima dată la FC Edmonton. În carieră a mai jucat pentru AB Golden Bears, Cavalry FC, bifând şi o experiență europeană, la Vendsyssel FF din Danemarca. Poate evolua atât ca atacant central, cât şi în cele două benzi.

Interesant este că Ongaro este al doilea canadian din istoria „Bătrânei Doamne”, după Hanson Boakai, care a evoluat în „alb-roșu” în sezonul 2017-2018, în Liga a 2-a. Cei doi au fost colegi la Edmonton în anul 2020.

Din Lituania, mai precis de la Kauno Zalgiris, a sosit pentru a îmbrăca tricoul alb-roșu Philip Otele.

Fotbalistul nigerian s-a născut pe 15 aprilie 1999, în Port Harcout și a evoluat în cariera sa pentru Teesside University şi Wolvinston FC, din Anglia și – bineînțeles – Kauno Zalgiris.  Cu echipa lituaniană a evoluat în preliminariile Conference League, unde a oferit şi o pasă de gol în meciul cu Europa FC. În total, pentru Kauno Zalgiris a evoluat în 70 de meciuri, a înscris de 13 ori şi a oferit 5 pase decisive.

Otele este fotbalist de picior drept și evoluează preponderant în stânga liniei de mijloc, dar poate juca și pe partea opusă sau în atac.

 

No Comments

Comments for Întăriri pentru atacul UTA-ei are now closed.