Întâlnire de suflet a rugbyului arădean!

Written by admin. Posted in Uncategorized

Published on octombrie 06, 2022 with No Comments

Chiar dacă, din punct de vedere sportiv, rugbyul arădean nu trece printr-o perioadă fastă, spiritul acestui sport se păstrează viu.

O dovedește și evenimentul care va avea loc duminică, 9 octombrie, pe Stadionul „Banatul” din cartierul Sânnicolau Mic, acolo unde, de la ora 10.00, se va desfășura un adevărat festival al sportului cu balonul oval.

Primii vor intra în scenă cei mai mici rugbyști ai Aradului, o dovadă că acest sport are viitor și atrage. De la ora 11.00 va urma un atractiv meci de old-boys, Arad – Timișoara, o încleștare de tradiție și un prilej de a vedea din nou „la lucru” foști jucători emblematici de pe Mureș și Bega, campioni și componenți ai loturilor naționale.

„Vrem să le arătăm iubitorilor sportului că rugbyul din Arad trăiește, că are o frumoasă tradiție dar și viitor. Este și un semnal trimis autorităților și mediului de afaceri de a veni în sprijinul rugby-ului. Asta în condițiile în care e vorba mai ales de copii, de tineri, echipa care reprezintă Aradul fiind una studențească. Ne bucurăm că avem juniori în competiții oficiale, că ne prezentăm în campionatul de rugby în șapte, dar ne pare rău că nu am reușit să avem și o echipă în Superligă, la rugbyul clasic, în XV. Sperăm să fie doar o situație trecătoare. Duminică se anunță o vreme frumoasă, îi invităm pe arădeni să ne fie alături la această sărbătoare de suflet a rugbyului arădean. Un sport care în vremurile bune aduna sute și sute de spectatori în tribune. Se va juca și în amintirea acelor vremuri, dar și în amintirea unor oameni dedicați acestui sport care nu mai sunt printre noi, jucători, antrenori, conducători, jurnaliști” a declarat profesorul Cornel Mitan, inițiator al manifestării de duminică.

No Comments

Comments for Întâlnire de suflet a rugbyului arădean! are now closed.