Incredibil! Mihăiţă „Vermorel” Calimente vrea „schimbarea clasei politice”. Ce tupeu!

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 09, 2016 with No Comments

calimente

Gata! S-a terminat campania, cea electorală bineînţeles, pentru unii cu speranţe, pentru alţii cu „finish”. Aici ne referim şi la „eternul” Mihăiţă „Vermorel” Calimente, cel care cerşeşte arădenilor, ţineţi-vă bine, al şaselea mandat! Incredibil! Şocant! Aiuritor!

Aş vrea să recapitulez realizările celorlalte cinci mandate ale „veşnicului” ales. Nu am cum! Nu din rea voinţă, ci doar datorită faptului că ăsta chiar nu a făcut NIMIC pentru Arad şi arădeni. O repet scriptic şi cu litere mari, NIMIC! Şi acum vine să le ceară votul! Nu contează pe listele cărui partid, pentru că mă „recitez”: „Mihăiţă „Vermorel” Calimente a scuipat, pupat, lins şi uns tot ce se putea în aceşti ani, numai să se asigure de fotoliul de parlamentar.”

Vă promiteam în ultimul articol că vom reveni cu o declaraţie şocantă a „personajului”, sperăm ultima în calitate de ales. Nu am fi insistat asupra ei, dar ne-a lăsat efectiv cu gura căscată. Mihăiţă „Vermorel” Calimente declara cu un tupeu mare cât Everestul că, ţineţi-vă bine, „este necesară schimbarea clase politice”. Asta o declara nu prin intermediul unui nevinovat comunicat, ci pe un post de televiziune. Acolo unde se simte ca peştele în apă şi poate să debiteze atâtea prostii că îţi vine să behăi. Mă rog, nu chiar atâtea, că au început să-l mai dea afară din emisiuni şi studiouri. Oricum mai are varianta „Bulgaria”, nu are rost să mai insistăm.

Aici povestea noastră despre Mihăiţă „Vermorel” Calimente se opreşte. Am fi dorit să scriem, „sigur nu va mai fi ales”, pentru că e creditat cu maximum, 1-2 %, iar arădenii nu sunt chiar aşa tâmpiţi. Dar politica în această ţară ne oferă tot felul de surprize, aşa că nimic nu e imposibil. Dar ar fi chiar culmea!

No Comments

Comments for Incredibil! Mihăiţă „Vermorel” Calimente vrea „schimbarea clasei politice”. Ce tupeu! are now closed.