Ponta încearcă iarăşi să-i păcălească pe români

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 10, 2014 with No Comments

Adrian Ţolea, prim-vicepreşedinte al PDL Arad, acuză noul Guvern Ponta că încearcă să-i păcălească iarăşi pe români. „Guvernul Ponta 3 ne propune un «program», nicidecum un «program de guvernare». Diferenţa este imensă, pentru că «programul» lui Ponta este unul politic, în timp ce românii aşteaptă un «program de guvernare», adică un program administrativ. Practic, Ponta a făcut «copy/paste» pe fostul program şi a adăugat diferite ingrediente pe care i le-a impus noul partener, UDMR”, a declarat Adrian Ţolea.

Adrian Ţolea a dat şi un exemplu clar de program politic: votul recent din Camera Deputaţilor. „A fost un vot prin care s-a reintrodus un Articol în Legea Educaţiei, la cererea expresă a UDMR, un Articol care a fost scos acum trei luni, în decembrie, printr-o Ordonanţă de Urgenţă. Când a fost bine, atunci, sau acum?”, a mai afirmat Adrian Ţolea. „Mai sunt şi alte lacune, intenţionat omise de către Guvernul Ponta 3”, a completat Ţolea.

Cât priveşte decizia Curţii Constituţionale, la sesizarea referitoare la situaţia de ilegalitate a Guvernului Ponta 3, Adrian Ţolea subliniază că „PDL a respectat şi respectă deciziile Curţii, mai ales că această decizie a venit după ce premierul Ponta a acceptat intrarea în legalitate şi a anunţat că va veni în faţa Parlamentului pentru a îşi angaja răspunderea pe un program. Dorim respectarea legii întotdeauna, nu suntem un partid duplicitar. În schimb, PSD a căzut de mai multe ori la «examenul» CCR şi de câte ori un proiect legislativ a fost respins, a criticat deciziile Curţii. Legea trebuie respectată”.

No Comments

Comments for Ponta încearcă iarăşi să-i păcălească pe români are now closed.