Încep pregătirile pentru „Topul Firmelor”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on mai 12, 2023 with No Comments

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad (CCIA Arad) a început pregătirile pentru ediția de anul acesta a evenimentului „Topul Firmelor”. Firmele din județul Arad, care au obținut rezultate financiare deosebite în cursul anului trecut vor fi premiate în cadrul unei festivități, în data de 13 octombrie (a.c.), a anunțat conducerea Camerei.

În vederea realizării Topului, firmele sunt clasificate pe baza unei metodologii unitare la nivelul Sistemului Cameral din România, în conformitate cu prevederile Legii nr. 335/2007 a Camerelor de Comerț și Industrie. Clasamentul se efectuează ținând cont de domeniul de activitate, mărimea firmei și de o serie de indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane, etc.

“Vreau să subliniez faptul că, acest clasament are la bază datele declarate de firme în bilanțul anual, respectiv se utilizează indicatorii financiari realizați de firme în anul 2022. Așadar, pentru a fi luaţi în considerare în clasamentul Topul Firmelor, agenţii economici trebuie să depună bilanţul în termenul legal, 31 mai 2023, dar nu mai târziu de 2 iulie 2023”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Mai multe detalii privind metodologia de realizare a Topului sunt disponibile, public și gratuit, pe site-ul CCIA Arad la secțiunea evenimente: http://www.ccia-arad.ro/topul-firmelor/ sau mai jos:

Anexa 1 – Corespondenta dintre domenii si grupe de activitate

Anexa 2 – Elementele din situatiile financiare

Anexa 3 – Ponderile indicatorilor utilizati la calculul punctajelor

Metodologie Topuri de Firme editia XXX

 

No Comments

Comments for Încep pregătirile pentru „Topul Firmelor” are now closed.