În Arad sunt 21 de cazuri de gripă

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on ianuarie 30, 2019 with No Comments

Ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, referitoare la numărul cazurilor de gripă înregistrate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, conducerea instituției face următoarele precizări:

La nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, începând cu data de 29 decembrie și până astăzi 30 ianuarie, au existat suspiciuni de gripă în cazul a 32 de persoane. Dintre acestea, la 21, Institutul Cantacuzino a confirmat existența virsului gripal, la șase pacienți rezultatul a venit negativ, iar pentru alte cinci cazuri se așteaptă rezultatul de la Institut. Medicația antivirală a fost instituită încă de la momentul suspiciunii.

De asemenea, la această dată șapte persoane sunt încă internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad iar cinci persoane au decedat (una la spitalul din Timișoara).

Menționăm faptul că Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a transmis și transmite, în timp real, către Direcția de Sănătate Publică Arad, toate informațiile referitoare la cazurile sau suspiciunile de gripă, conform metodologiei în vigoare.

No Comments

Comments for În Arad sunt 21 de cazuri de gripă are now closed.