Ilan Laufer și Alex Coita au lansat și la Arad Platforma Social Liberală

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 19, 2020 with No Comments

Finalul acestei săptămâni a consemnat lansarea și la Arad a noii formațiuni politice Platforma Social Liberală, avându-i ca lideri pe Ilan Laufer și Alexandru  Coita.

La bordul unui autocar personalizat, cei doi fac un adevărat tur de forță, urmând ca până în 4 februarie să străbată întreaga țară, cu opriri în aproximativ 40 de orașe, acolo unde se constituie și filialele locale ale noului partid.

„Turul României 10 în 10 este o șansă unică pentru toți cei care vor să fie alături de noi și să contribuie la schimbarea în bine, ocazie cu care vor fi definitivate structurile teritoriale ale PSL. În timpul turului vor fi propuși și candidații formațiunii la următoarele alegeri” a precizat Ilan Laufer.

La rândul său Alexandru Coita a specificat: „Din păcate, în ultimii ani România a fost victima unui paradox: deși în momentul de față suntem cu siguranță la cel mai înalt nivel de dezvoltare economică, socială din istoria noastră ca națiune și ca stat modern, suntem în egală măsură într-un punct de criză pentru societate și pentru clasa politică. Românilor le este frică unii de alții, trăim într-un climat de frică, de neîncredere, de ură, de dezbinare, ne uităm cu suspiciune unii la ceilalți, nu comunicăm unii cu ceilalți, suntem încrâncenați, suntem de multe ori închiși, ne certăm între noi, rude, familie, prieteni, foști colegi, practic suntem foarte, foarte singuri. Iar singuri, oricât de deștepți am fi și oricât de mult am munci, avem o singură destinație: eșecul! Iar noi credem că în momentul acesta, în 2020, România nu-și poate permite aceasta”.

Ce este PSL?

„Platforma Social Liberală este un partid politic de centru, de orientare social-liberală, proeuropeană și euro-atlantică, care își propune să devină un factor integrator pe scena politică românească. Ne adresăm tuturor românilor care sunt dezamăgiți de lipsa de idei și de proiecte pentru România. Ne propunem să luptăm pentru a vindeca societatea românească de ură și dezbinare. Credem că energia românilor trebuie folosită pentru a ne uni în jurul unui proiect de țară care să aducă beneficii tangibile cetățenilor acestei țări. Respingem extremismul și lozincile și luptăm pentru a promova adevăratul patriotism, conturat în jurul ideii că România va conta în Europa și în lume cât timp fiecare dintre noi își aduce contribuția la o construcție națională solidă și durabilă” transmite Ilan Laufer.

Foto: arq

 

No Comments

Comments for Ilan Laufer și Alex Coita au lansat și la Arad Platforma Social Liberală are now closed.