Ieri sudori, mâine ingineri, azi câstigători!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on martie 24, 2019 with No Comments

Sudorii  de la Şcoala de sudură Crişan azi, studenţi la Universitaea „Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Inginerie, secţia Sudură, au câştigat şi în acest an  cea de a XXIV-a ediţie a Concursului „Tineretul Sudează”

Devenit tradiţional, concursul „Tineretul sudează”,  a ajuns anul acesta la cea de a XXIV-a ediţie.

Evenimentul, unul foarte important pentru breasla sudorilor din Arad, mai ales al celor mai tineri dintre sudorii care au imbrăţişat această meserie s-a desfăşurat la sfârsitul săptămânii trecute în zona industrială,  la Şcoala de Sudură Crişan care funcţionează sub egida Fililei Arad a Confederţiei Patronatului Român. Concursul a fost organizat de către  Asociaţia de Sudură din România filiala Arad, şi S.C. Group Crișan S.R.L filiala bucurându-se de sprijinul tehnic al sponsorului Plasmaserv din Tg. Mureş şi distribuitor al  Kemppi Finlanda  şi Hypertherm producători de renume în aparate de sudură şi tăiere cu plasmă.

La acest concurs, realizat la nivelul judeţului Arad au participat 16 sudori, limita maximă de vârstă fiinde de 35 de ani. Aceştia sunt angajaţi la firme de profil din judeţul Arad cu ar fi: S.C. PAB Romania S.R.L., Astra Rail Industries S.R.L, SC Autogroup PM S.R.L, şi pentru prima dată, SC Auromet Electroconstruct din Ineu, (prin implicarea domnului ing. Avram ŢOLEA) precum şi studenţi din cadrul Facultăţii de Inginerie, specializarea Sudură, a Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad.

Un fapt îmbucurător este acela că tot mai mulţi sponsori se arată interesaţi de acest gen de concurs profesional, cum ar fi: Asociaţia de Sudură din România, filiala Arad, S.C. Group Crișan S.R.L,  S.C. PAB Romania S.R.L., Astra Rail Industries S.R.L, Astra Vagoane Călători Arad, S.C. Feronerie S.R.L. Arad, S.C. Autogrup PM şi nu în ultimul rând Filiala  Judeţeană Arad a Confederației Patronatul Român.

Firma SC Plasmaserv  SRL din Tg Mureş distribuitor al Kemppi Finlanda a fost putem spune cel mai important sponsor, deoarece prin implicarea  celor doi manageri, respectiv domnii  Tiberiu Vladimir  VĂRZARU şi Csongor Andras CSEGEDI au dotat Şcoala de Sudură Crişan din Arad cu cele mai noi şi mai moderne aparate de sudură, aparate care au fost folosite în premieră de către concurenţii de la „Tineretul Sudează”.

Acest concurs a fost organizat în baza noului regulament care prevede limita de vârstă de 35 de ani, iar cei 16 concurenţi au avut de trecut prin două probe de „foc”, una teoretică şi una practică.

No Comments

Comments for Ieri sudori, mâine ingineri, azi câstigători! are now closed.