Adina Dumitrean (PNL): ”Guvernul PSD sfidează în continuare dascălii!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 21, 2018 with No Comments

Adina Dumitrean, profesorul în învățământul preșcolar, se declară revoltată de măsurile luate de către guvernul PSD privind legea salarizării cuprinsă în Revoluția Fiscală și este alături de dascălii care protestează în faţa ministerului Muncii:

“Guvernanții PSD demonstrează încă o dată faptul că pentru ei învățământul din România nu reprezintă nimic. Aceștia scot pe bandă rulantă ordonanțe de urgență menite să discrediteze și să umilească personalul didactic din învățământ. Situația în care guvernul PSD a adus învățământul este una dezastruoasă și de aceea vom ieși în stradă și ne vom cere drepturile, vom cere în primul rând modificarea OUG 3/2018. Pare că se dorește denigrarea profesiei de dascăl, doar pentru a satisface clientela politică și șefii de partid.

În calitate de consilier local și dascăl susțin în continuare drepturile profesorilor, învățătorilor și educatoarelor la un salariu decent, condiții de muncă optime și respect din partea guvernanților. Țin să precizez faptul că orice sfidare și lipsă de respect afișată dascălilor se reflectă negativ asupra societății actuale și viitoare!” declară consilierul municipal PNL, Adina Dumitrean.

No Comments

Comments for Adina Dumitrean (PNL): ”Guvernul PSD sfidează în continuare dascălii!” are now closed.