„Glasul Pământului“ a spus „NU GAZELOR DE ŞIST!“/Miting de amploare şi la Arad (Foto/Video)

Written by florin lucian coita. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 06, 2014 with No Comments

Aproximativ 2.000 de persoane au fost prezente azi la protestul împotriva exploatării gazelor de şist, manifestare ce a avut loc în Piaţa Avram Iancu din Arad.

Mitingul intitulat „Glasul Pământului” s-a dorit a fi o nouă etapă în bătălia dusă cu societăţile care vor să exploreze şi, ulterior, să exploateze gaze de şist în perimetrul EX-6 Curtici.

La protest au fost prezenţi, printre alţii: Dimitrie Muscă, directorul Combinatului Agroindustrial Curtici, fostul ministru al agriculturii, Valeriu Tabără, fostul director al SIF Banat-Crişana, Ioan Cuzman, primari ai localităţilor din zona de vest a Aradului, ce vor fi afectate de potenţialele exploatări, reprezentaţi ai cultelor şi ai societăţii civile.

Mitingul a fost urmat de un marş pe traseul Piaţa Avram Iancu – Bulevardul Revoluţiei – Catedrala ortodoxă „Sfânta Treime“ – Bulevardul Revoluţiei – Piaţa Avram Iancu.

Manifestarea de la Arad a făcut parte dintr-un protest naţional şi internaţional, care a angrenat aproximativ 60 de comunităţi din România şi din lume.

[nggallery id=140]

No Comments

Comments for „Glasul Pământului“ a spus „NU GAZELOR DE ŞIST!“/Miting de amploare şi la Arad (Foto/Video) are now closed.