Glad Varga: “Guvernul sfidează interesele românilor, chiar încălcând legea”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on martie 06, 2019 with No Comments

Gestul omului de afaceri Ștefan Mandachi reprezintă nu doar un mod de abordare a necesităților românilor, ci mai ales un semnal de alarmă adresat guvernanților.

Un om de afaceri ieșean a dat o lecție de patriotism, dar și de viziune de dezvoltare. Într-o perioadă în care PSD ne anunță triumfal că economia duduie, dar încă nu avem buget iar investițiile sunt în aer, Ștefan Mandachi a construit simbolic un metru de autostradă. Este o formă de protest inedită, dar perfect argumentată. Acum, la 12 ani de la intrare în Uniunea Europeană, e normal ca românii să beneficieze de același tratament, să aibă aceleași facilități ca și celelalte state europene. Prin modul de abordare politici și administrativ, PSD tratează cu indiferență și chiar bătaie de joc așteptările românilor, a afirmat deputatul Glad Varga.

PSD nu se află doar într-o incopatibilitate morală cu cetățenii, nu doar că are o agendă diferită de a românilor, urmărind interesele liderilor săi în frunte cu Liviu Dragnea, dar are și probleme de legalitate.

Guvernul nu respectă legea, nu-i respectă pe români. O Lege votată în Parlament nu este pusă în aplicare și vizează tocmai construirea de autostrăzi. Nu sunt puse în aplicare prevederile Legii nr. 291/2018 privind construcția Autostrăzii Unirii, care să lege Iașiul de Târgu Mureș. Guvernul PSD-ALDE sfidează românii, sfidează Parlamentul, sfidează însăși ideea de democrație. Gestul omului de afaceri Ștefan Mandachi vine să întregească disprețul pe care îl afișează guvernarea”, a completat Glad Varga.

 

No Comments

Comments for Glad Varga: “Guvernul sfidează interesele românilor, chiar încălcând legea” are now closed.