Gheorghe Seculici şi-a depus mandatul

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iunie 01, 2013 with No Comments

Gheorghe Seculici, preşedintele PDL Arad, şi-a anunţat public şi oficial retragerea din funcţia de preşedinte al filialei democrat-liberale. „Am decis să mă retrag din funcţie şi să îmi continui activitatea publică în calitate de preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad. Această nouă funcţie îmi dă prilejul de a deschide căi unei noi generaţii în partid, motiv pentru care mi-am anunţat colegii din PDL de pasul făcut”, şi-a motivat gestul Gheorghe Seculici.

În urma retragerii, a avut loc o şedinţă de Birou Permanent Judeţean, pentru a se hotărî viitorii paşi pe care îi va face organizaţia judeţeană. Ca şi concluzie, Biroul Permanent Judeţean se va întruni într-o nouă şedinţă, în maximum zece zile, pentru a desemna un interimat care va prelua atribuţiunile preşedintelui Gheorghe Seculici.

„Rămân membru al PDL şi sper ca Aradul să aibă aceleaşi performanţe pe care le-a avut. În mandatul meu, Aradul a avut o reprezentare naţională fără precedent de la Marea Unire, promovând un vicepremier, miniştri la Interne, Muncă şi Educaţie, secretari de stat şi parlamentari. Sunt convins că vom fi împreună în aceeaşi echipă, pentru arădeni şi pentru ca Aradul să aibă aceleaşi performanţe”, a mai spus Gheorghe Seculuici

No Comments

Comments for Gheorghe Seculici şi-a depus mandatul are now closed.