Gheorghe Falcă: “Suplimentăm fondurile pentru proiectul Palatul Copiilor”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 25, 2020 with No Comments

Astăzi, împreună cu o delegație a administrației arădene formată din Călin Bibarț, Glad Varga, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea  am participat la o întâlnire cu ministrul Educației, doamna Monica Anisie.

            Principalele proiecte pe care le-am dezbătut au fost suplimentarea bugetului pentru definitivarea Palatului Copiilor, reintroducerea în circuitul administrației locale a clădirilor unităților de învățământ care nu mai sunt funcționale, pentru a le reabilita și stadiul în care se află planul pentru Hotelul Sport.

            Am primit confirmări ferme din partea doamnei ministru că toate aceste proiecte pentru sistemul de învățământ arădean se află pe lista priorităților Ministerului.

            De asemenea am reușit să obținem o suplimentare considerabilă de fonduri pentru finalizarea clădirii Palatul Copiilor, știind că este un proiect important pentru arădeni, care stagnează de multă vreme.

            Vom prezenta în cel mai scurt timp lista finală cu stadiul în care se află toate aceste proiecte de investiții” a declarat Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL.

 

 

 

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă: “Suplimentăm fondurile pentru proiectul Palatul Copiilor” are now closed.