Gheorghe Falcă: „Nu sunt un primar exaltat”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iunie 06, 2016 with No Comments

falca

Gheorghe Falcă a câștigat detașat cel de-al patrulea mandat pentru Primăria Municipiului Arad, la aproape 10.000 de voturi în plus față de principalul său contracandidat Sebastian Bulumac.

Imediat după încheierea turului de scrutin din municipiul Arad edilul șef al Aradului a fost invitat la un post de televiziune local pentru declarații.

Nu sunt un primar exaltat. Vreau să le mulţumesc celor care m-au votat. Aceştia sunt oamenii raţiunii, care cântăresc faptele într-un oraş. Noi ştim că mai avem mult de muncă pentru oraş. Unii au ştiut să aducă ură şi lucrul acesta e rău pentru comunitate. Nu ura e motorul dezvoltării ci faptele. Văzând că unii oameni s-au dus cu braţele deschise să voteze PSD mă întreb ce e bine sa faci pentru un oraş: să-l blochezi sau să-l dezvolţi. De aceea, în următoarea perioadă, o să vreau să iau toate lucrurile spuse de contracandidaţii mei în dezbaterile electorale, să le arăt oraşului, să arăt că nu avem voie să credem în tot ceea ce aruncă orice om politic. Nu poţi să spui oamenilor că le concesionezi faţadele şi apoi să faci faţadele pe banii lor. Nu există aşa ceva. Toţi folosesc promisiuni care înseamnă abuzuri în serviciu. Trebuie să fim atenţi la ceea ce promit politicienii, dar şi cetăţenii trebuie să fie atenţi să nu voteze pe cei care promit lucruri neserioase, pentru că o să ajungem să facem o competiţie electorală între lucruri neserioase sau demagogie“, a declarat Gheorghe Falcă

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă: „Nu sunt un primar exaltat” are now closed.