Gheorghe Falcă „ Nu înțeleg de ce domnul Măduța nu vrea să priceapă că Guvernul PSD nu a alocat niciun leu pentru construirea de blocuri ANL pentru tinerii din Arad”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 06, 2015 with No Comments

Gheorghe Falcă, edilul șef al Aradului s-a arătet deranjat de afirmațiile deputatului PSD, Flavius Măduța care a acuzat Primăria Arad că nu a solicitat niciodată locuințe ANL pentru militarii din Cetatea Aradului

„ Nu înțeleg de ce domnul Măduța nu vrea să priceapă că Guvernul PSD nu a alocat niciun leu pentru construcţia de blocuri ANL pentru tinerii din Arad, iar acesta e supărat pe Primărie pentru că nu cere locuinţe ANL pentru militari, când acest lucru ar trebui făcut de Ministerul Apărării. Încă din anul 2011 există o solicitare a Primăriei Arad, care se înnoieşte în fiecare an, şi prin care cerem construirea a 408 apartamente ANL pentru tineri. Domnul deputat Măduţa nu este interesat de viaţa tinerilor din Arad. Dânsul a fost foarte supărat că noi, Primăria Arad, nu am transmis în locul Ministerului Apărării Naţionale solicitarea pentru construirea de blocuri ANL pentru militari“, a declarat Gheorghe Falcă.

„Noi avem responsabilitatea să solicităm construcţia de blocuri ANL pentru tinerii din Arad şi Ministerul Apărării Naţionale trebuie să solicite blocuri ANL pentru militari. Guvernul României, pe care domnul Măduţa îl ţine în braţe, nu a arătat înţelegere către Arad, nu ne-a acordat nicio finanţare pentru blocurile ANL destinate tinerilor. Mai mult de atât, nu a acordat nici Ministerului Apărării Naţionale vreun ban pentru blocurile ANL pentru militari”, a completat Falcă.

Primarul a mai preizat că, în judeţul Arad, mai precis la Pecica, în prezent, se află în construcţie 49 de locuinţe sociale ANL, pentru cetăţeni asistați sociali de etnie rromă.

 

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă „ Nu înțeleg de ce domnul Măduța nu vrea să priceapă că Guvernul PSD nu a alocat niciun leu pentru construirea de blocuri ANL pentru tinerii din Arad” are now closed.