Festivalul de la Bulci strâns iubitorii de folk-rock din trei judeţe, dar şi din străinătate

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , ,

Published on august 08, 2017 with No Comments

Organizatorii au tras cortina peste cea de a IX-a ediţie a festivalului de la Bulci, considerată şi cea mai reuşită de până acum.

Aproximativ 3000 de persoane, din Arad, Timiş şi Hunedoara, dar şi din străinătate au participat în cele două seri de festival, în minunatul loc de lângă Castelul Mocioni unde pe scenă au urcat nume grele al scenei folk-rock din România: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Mircea Bodolan, Maria Gheorghiu sau Jul Baldovin (invitat special de la Stuttgart).

Aşa cum au ţinut să remarce organizatorii, nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul Centrului Cultural Judeţean Arad, al primarului Ion Micurescu de la Bata, al viceprimarului Ladislau Heleport şi al sponsorilor care au permis atâtor nume mari să fie prezente la Bulci.
Cu toţii, organizatori şi artişti deopotrivă, au promis un regal de folk-rock anul viitor, la cea de a zecea ediţie a festivalului.

No Comments

Comments for Festivalul de la Bulci strâns iubitorii de folk-rock din trei judeţe, dar şi din străinătate are now closed.