Flavius Vărşăndan: “Administraţia Falcă a distrus deliberat jumătate de ştrand!”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 17, 2013 with No Comments

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de deschiderea oficială, ştrandul „Neptun” este nepregătit pentru noul sezon. Partea comercială a ştrandului – cea cu terase şi cluburi – are toate şansele să fie lăsată în paragină şi în acest an. „Administraţia Falcă persistă în ideea de a încasa bilete de acces pentru terasele şi cluburile de la ştrand. La fel ca şi anul trecut, cele mai multe terase din zona comercială vor fi închise. Se vede cu ochiul liber că jumătate din ştrand, închisă aberant în spatele unor garduri, cu bilete de acces pentru nimic, este aproape abandonată. Administraţia Falcă are două variante de bun simţ: sau renunţă la gardul dintre diferitele zone ale ştrandului, sau renunţă la biletul de acces într-o zonă în care arădenii nu beneficiază de servicii speciale. Prin păstrarea actualei situaţii, demonstrează de fapt că se urmăreşte distrugerea deliberată a zonei comerciale a ştrandului, probabil în aşteptarea unei mega-afaceri”, a spus Flavius Vărşendan, preşedintele Organizaţiei Municipale a Tineretului Social Democrat (TSD) Arad.

Tinerii social-democraţi protestează împotriva modului în care este administrat ştrandul. „Pentru elevi, pentru studenţi ştrandul era un loc tradiţional al vacanţelor de vară. Ne întristează distrugerea acestui spaţiu, unde oamenii de afaceri nu mai doresc să investească. Administraţia locală trebuie să înţeleagă că pentru foarte mulţi tineri, dar şi pentru alţi arădeni, contează faptul că se percepe taxă de intrare pentru accesul la o terasă” susţine Vărşendan. Reprezentantul TSD aminteşte administraţiei locale că mulţi tineri îşi găseau un loc de muncă, în timpul verii, la ştrand. „Este păcat că în zona aceasta s-a oprit dezvoltarea. Dacă administraţia împiedică arădenii să intre, este normal că proprietarii teraselor le lasă în paragină, nu investesc. La terasele şi discotecile de aici, mulţi tineri găseau locuri de muncă sezoniere, puteau să câştige bani. Prin faptul că terasele stau închise, în paragină, pierde toată lumea: Aradul pierde imaginea unui loc de distracţie renumit, pierd oamenii de afaceri, potenţialii clienţi şi cei care găseau aici un loc de muncă. Modul jalnic în care arată jumătate de ştrand este o pată pe obrazul unei administraţii care se laudă că dezvoltă Aradul. În acest caz este vorba despre ruină, nu despre dezvoltare!” a declarat liderul TSD.

Mai mult decât atât, şi în zona bazinelor lucrările sunt în întârziere, sunt şanse minime ca arădenii să găsească un ştrand bine pus la punct la 1 mai.

Imaginile ataşate comunicatului de presă arată transformarea unei jumătăţi a ştrandului în ruină!

No Comments

Comments for Flavius Vărşăndan: “Administraţia Falcă a distrus deliberat jumătate de ştrand!” are now closed.