Elena Udrea după gratii!

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 10, 2015 with No Comments

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a fost reţinută în această seară de procurorii DNA în dosarul Microsoft.

Elena Udrea a fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei, urmând ca mâine să fie prezentată judecătorilor de la instanţa supremă cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă în dosarul Microsoft. Ordonanţa de reţinere a fost emisă la ora 21.40, urmând să expire în 24 de ore.

Cea supranumită cândva ”Blonda de la Cotroceni” a fost reţinută de procurorii DNA pentru mai multe fapte: trafic de influenţă – în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro, precum şi pentru spălare de bani, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Avocatul Elenei Udrea Alexandru Chiciu a precizat, pentru Mediafax, că clienta sa a dat la DNA o declaraţie în care a răspuns cu privire la acuzaţiile ce i s-au adus de procurori. Declaraţiile Elenei Udrea nu au privit alte aspecte decât acuzaţiile anchetatorilor, a mai precizat Chiciu. Elena Udrea a petrecut aproape 10 ore la sediul DNA.

 

No Comments

Comments for Elena Udrea după gratii! are now closed.