ECOMEDIU (15 – 17 octombrie 2014) – preocuparea pentru un mediu mai curat

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on octombrie 13, 2014 with No Comments

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 15 – 17 Octombrie 2014, la Expo Arad, cel mai mare eveniment internațional de mediu din Vestul țării – ECOMEDIU.

Ajuns la ediția a XII-a, ECOMEDIU tratează una dintre cele mai importante problematici cu care se confruntă lumea de astăzi: impactul negativ pe care industrializarea și utilizarea ineficientă a resurselor naturale îl are asupra mediului înconjurător.

Ediția din 2014 promovează, în premieră mondială la un eveniment de mediu, o temă deosebit de discutată la nivel internațional: Eradicarea ambroziei, subiect dezbătut de specialiști, medici și administrații locale, în prima zi de conferințe a evenimentului.

Pe parcursul celor trei zile de expoziție, importanți lideri de piață din domeniul deșeurilor periculoase și nepericuloase, igienizării domeniului public, institute de cercetare și dezvoltare, cât și asociații de mediu interne și internaționale vor facilita accesul publicului vizitator la o ofertă excepțională în ceea ce privește produse și servicii pentru protejarea mediului înconjurător.

ECOMEDIU este un eveniment complex care se concentrează  asupra soluționării problematicilor actuale în protejarea mediului înconjurător. Partea de expoziție prezintă cele mai noi echipamente și produse de pe piață, iar conferințele organizate pe parcursul celor trei zile vor trata noutăți legislative în domeniu, servicii inovative și schimb de bune practici. Cu sprijinul Enterprise Europe Network, peste 150 de întâlniri de afaceri vor fi organizate, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad generând platforma ideală pentru dezvoltarea de noi parteneriate și oportunități de business în domeniu”, a declarat Adrian S. NEGRAU, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Sunt așteptați să participe la eveniment specialiști, responsabili de mediu ai companiilor, reprezentanți ai administrațiilor publice, medici, profesori, elevi, studenți, cât și publicul larg.

ECOMEDIU își va deschide porțile de miercuri, 15 octombrie 2014, la ora 11:00,  până vineri, 17 octombrie 2014, ora 13:00.

 

BIROUL DE PRESĂ

 

CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ A JUDEȚULUI ARAD

 

 

Date tehnice:

Expoziție – 30 standuri interioare și spații exterioare de expunere în suprafață totală de 310 mp (140 mp interior și 150 mp exterior)

Program Conferințe:
Miercuri, 15 octombrie  Ziua 1
11:30 – 17:00 Conferința internaţională „Practici și experiențe în domeniul protecţiei mediului”

- Ambrozia, un pericol pentru sănătatea omului

- Protecţia apei, aerului și a solului

   
Joi, 16 octombrie  Ziua 2
11:00 – 17:00 Conferinţa internaţională „Practici și experiențe în domeniul protecţiei mediului”

- Recuperarea, sortarea și reciclarea deşeurilor

   
Vineri, 17 octombrie  Ziua 3
11:00 – 13:00 Conferinţa internaţională „Practici și experiențe în domeniul protecţiei mediului”

- Biodiversitate

 

No Comments

Comments for ECOMEDIU (15 – 17 octombrie 2014) – preocuparea pentru un mediu mai curat are now closed.