Concurs de trei infracțiuni rutiere, constatat de polițiștii din Săvârșin

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 02, 2018 with No Comments

Polițiștii din Săvârșin cercetează un bărbat pentru săvârșirea a trei infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 44 de ani, din Săvârșin, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.C. 74, pe raza localității Pârnești, emanând halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara este radiată din circulație din anul 2015.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 Autorii unui furt de bicicletă, identificați de politiștii din Pâncota

 

Polițiștii orașului Pâncota au identificat un tânăr și un minor, bănuiți de furtul unei biciclete.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 20 de ani, care, împreună cu un minor de 15 ani, ambii din Sântana, la data de 28 iunie a.c., ar fi sustras din rastelul unei societăți comerciale o bicicletă în valoare de 600 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celor doi tineri fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.

Alcoolemii de peste 1‰, la sfârșitul săptămânii trecute

 Polițiștii rutieri au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, trei persoane care au condus vehicule fiind sub influența alcoolului.

Astfel, pe strada Ady Endre din municipiu a fost depistat un tânăr de 30 de ani, din județul Brăila, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,35 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe D.N. 69, pe raza localității Vinga, a fost depistat în trafic un tânăr de 28 de ani din Timiș, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolmie de 1,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

A mai fost depistat în trafic, cu o alcoomie de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat, un bărbat de 50 de ani, din Arad, în timp ce conducea o autoutilitară în Piața Gării.

 

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolmiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Au furat din magazine

 

Polițiștii Secției nr. 1 cercetează două persoane pentru furt.

Polițiștii cercetează un tânăr de 27 de ani și un bărbat de 55 de ani, din Arad, depistați în flagrant în timp ce sustrăgeau produse alimentare și nealimentare din incinta unor supermarketuri de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.

Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 358 de lei, a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Infracțiuni rutiere

 

Polițiștii arădeni au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care nu au respectat prevederile O.U.G. 195/2002.

Polițiștii din Beliu au depistat un tânăr de 28 de ani, din Beliu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a deține permis de conducere, acesta prezentând la control un document susceptibil a fi fals.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

 

 

Pe strada Ștefan Tenețchi, din municipiu, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier un bărbat de 47 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

 

Un tânăr de 18 ani, din Dorobanți, a fost depistat pe raza localității în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 632 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 190.000 de lei.

Dintre acestea, 128 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 504 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 30 permise de conducere și 13 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Concurs de trei infracțiuni rutiere, constatat de polițiștii din Săvârșin are now closed.