Drumul Vinului şi Căsoaia au adus un Premiu de Excelenţă Consiliului Judeţean Arad

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 18, 2016 with No Comments

muzeul_vinului_ghioroc

Apreciere naţională pentru două dintre proiectele turistice importante ale Consiliul Judeţean Arad – Premiul de Excelenţă în cadrul Galei Turismului Românesc. Premiul vine ca urmare a finalizării acestor proiecte importante pentru dezvoltarea şi promovarea turismului arădean.

Consiliul Judeţean, prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică, a finalizat trei circuite – Circuitul Aradul Istoric, Circuitul Drumul Vinului, Circuitul Valea Mureşului –prezentate în cadrul Târgului. „Mă bucur pentru că am reuşit într-un timp atât de scurt să finalizăm aceste circuite turistice şi îi felicit pe colegii mei de la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Pe dumneavoastră, dragi vizitatori vă invit la o incursiune pe aceste trasee turistice. Îmi doresc ca aceste circuite să reflecte cât mai bine valoarea şi potenţialul judeţului nostru din punct de vedere istoric şi cultural” a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consilului Judeţean Arad.

Daliana Moţiu, şef serviciu al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică, a precizat că: „În această perioadă, am intensificat colaborarea dintre serviciul nostru şi Centrele de turism din judeţ, pentru că dorim să promovăm frumuseţea locurilor şi obiectivele turistice prea puţin cunoscute”.

Ediţia din acest an a Galei Turismului Românesc a fost programată pe data de 17 noiembrie, întrucât această dată a marcat debutul ediţiei de toamnă a Târgului de Turism al Românei 2016, ocazie cu care cei mai importanţi reprezentanţi ai turismului au fost reuniţi la Bucureşti. Consilul Judeţean Arad a fost reprezentat de Casiana Răduţ, consilier în cadrul Serviciului Naţional de Promovare şi Informare Turistică a Judeţului Arad.

No Comments

Comments for Drumul Vinului şi Căsoaia au adus un Premiu de Excelenţă Consiliului Judeţean Arad are now closed.