Dorin Stanca: “Întoarceţi-vă cu faţa către antreprenorul român !”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 25, 2019 with No Comments

Dorin Stanca, vicepreşedinte PNL Municipiul Arad, consider că Guvernul trebuie să sprijine cu prioritate investitorii români.

“Sunt unii aşa numiţi specialişti în Guvern care n-au condus niciodată o firmă, dar au stat mai toată viața în birouri și fac, din vârful pixului,  politica economică a României, așa cum cred ei. Și, din păcate, consecințele le vedem astăzi. Încă de anul trecut spuneam că este posbil ca o serie de companii multinaționale să plece  din țară, din cauza lipsei de predictibilitate și a unor măsuri nesăbuite care afectează sectorul privat. Tocmai de aceea, schimbarea perspectivei asupra antreprenorului român este vitală, fie și pentru un singur motiv: acela că el rămâne aici, nu pleacă spre zări mai favorabile la un moment dat. Mai mult, pentru un investitor local, toată afacerea este construită în jurul clientului şi consumatorului de aici. Din păcate, puţini înţeleg importanţa societăţilor mici şi mijlocii pentru stabilitatea economiei.

 E nevoie de o schimbare a percepţiei asupra societăţilor cu capital românesc. Perioada actuală, când suntem confruntaţi cu această realitate, de care am tot avertizat, a plecării unor companii multinaționale, trebuie să trezească guvernanţii noştri, şi să înţeleagă odată ce le spun constant ”Capitalul autohton ar trebui să primească o atenţie cel puțin egală cu cel străin”. De aceea le cer cu fermitate “întoarceţi-vă cu faţa către antreprenorul român !”, a declarant Dorin Stanca.

 

 

 

 

No Comments

Comments for Dorin Stanca: “Întoarceţi-vă cu faţa către antreprenorul român !” are now closed.