Dorel Căprar : PSD semnează „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor” cu fiecare român! Niciun alt partid nu garantează continuarea creșterilor de venituri!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on septembrie 23, 2019 with No Comments

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, este convins că „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor” are o importanţă capitală pentru naţiune, fiind garanția politică a continuării creșterii nivelului de trai al cetățenilor în perioada următoare.

 “Astfel, fiecare cetățean are posibilitatea să semneze online sau pe hârtie „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor”, astfel încât să oblige celelalte partide din Parlamentul României să le garanteze un nivel ridicat de trai dacă vin la guvernare!

Doamna Viorica Dăncilă, premierul României, a propus acest pact tuturor partidelor parlamentare, astfel încât acestea să le garanteze românilor că nu le vor anula beneficiile câştigate în această guvernare. Este normal ca oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile şi pensiile. În 3 ani de zile PSD a implementat mai multe măsuri și programe pentru creșterea veniturilor populației.

Spre deosebire de celelalte partide din Parlament, care vin în fața românilor cu un singur program: „Jos PSD”, social-democrații au luat în considerare toate criticile electoratului și doresc să garanteze fiecărui cetățean că va avea un nivel de trai mai bun în fiecare an!”, spune preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Dorel Căprar : PSD semnează „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor” cu fiecare român! Niciun alt partid nu garantează continuarea creșterilor de venituri! are now closed.