Sântana Problema Sănataţii

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 02, 2015 with No Comments

Este cunoscut şi la Sântana situaţia dramatică din domeniul sănataţii ce marchează Jud.Arad.
Ştim şi noi, locuitorii oraşului Sântana ca Aradul deţine un ruşinos loc 1 la bolile de cancer(19.836 pacienţi inregistraţi)locul 2 la bolile cardiovasculare,locul 3 la bolile de diabet şi de tip T.B.C.
Nu este cazul să prezint acum cauzele care au dus la situaţia ca Aradul,şi implicit şi Sântana,să fie o ZONÂ BOLNAVÂ.Dar nu pot să rămân indiferent şi să nu mă revolt,urmărind ieşirile,aproape săptămânale, ale Preşedintelui Consiliului Judeţean Arad Nicolae Ioţcu , cel ce se laudă cu mari investiţii la Spitalul Judeţean Arad . Ceea ce se întâmplă la Spitalul Jud. Arad este un ACT DE NORMALITATE în sec. XXI anul 2015 într-o ŢARĂ membră a Uniunii Europene cum este Romania şi nu ceva senzaţional cum se laudă d-l N. Ioţcu .
Senzaţional , dar în sens total neplăcut , s-a petrecut la Sântana în perioada Guvernării Basescu-Boc , pe care (şi atunci) a prezentat-o la Arad , d-l Ioţcu , moment când s-a desfinţat Spitalul Oraşenesc de la Sântana iar distinsa d-na doctor , directorul Spitalului Sântana – d-na Raveca Nicoară a părăsit Sântana .
Noroc că d-na dr. Nicoară un medic responsabil , a ajuns director la Ambulanţa Arad şi nu a uitat de Sântana şi noi apreciem acest fapt .
Nu putem aprecia însă lipsa de respect a d-lui Ioţcu faţă de locuitorii din Sântana cărora li s-a închis o unitate medicală iar d-l Ioţcu a tăcut mâlc atunci. Azi , d-l Ioţcu strigă tare că Guvernul nu îi dă 42 milioane de lei şi adună semnături de protest faţă de Guvernul Romaniei .
Este o atitudine politicianistă vulgară a d-lui Ioţcu . Noi cei din P.C. vom face toate diligenţele pentru ca actul medical din Oraşul Sântana , să răspunda nevoilor imdeiate ale populaţiei iar alegerile locale din 2016 să aducă o nouă administraţie şi în Oraşul Sântana şi la nivelul conducerii Consiliului Jud. Arad , fără persoane care una zic şi alta fac . Sântana în acest moment are nevoie de personal medical calificat (medici , asistenţi , sanitari) .
În altă ordine de idei , îi cer primarului oraşului Sântana să aplice Legea 215 Secţiunea a ll-a , Articolul 38 , aliniatul 2 litera O pentru a nu fi puşi în poziţia de al sancţiona în conformitate cu Legea pentru neglijenţă în serviciu .

No Comments

Comments for Sântana Problema Sănataţii are now closed.