Dorel Caprar: Falcă încearcă să capitalizeze în mod nemeritat succesul cultural al administrației timișorene

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 16, 2016 with No Comments

Foto Caprar-19 aprilie

Deputatul PSD Dorel Căprar crede că Gheorghe Falcă și cei din suita sa nu au căderea morală să își asocieze nici măcar tangențial numele cu reușita administrației timișorene de a dobândi titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

„Sigur că personajului în cauză nu îi lipsește tupeul, nici lui și nici alaiului de aplaudaci, aliniați în spatele său ori conectați la robinetul de evacuare a banului public în neant.

Nu merită nici măcar să le menționez numele, însă e bine ca arădenii să știe ce joc mizerabil practică acești indivizi care după ce au tocat milioane și milioane de Euro sub pretextul dobândirii unui statut intangibil, încearcă acum să se lipească artificial de Timișoara.

Falcă și uzina de tocat bani nu fac altceva decât să încerce să capitalizeze succesul admnistrației timișorene și să mascheze propriul eșec care ne-a costat și așa enorm. S-a văzut foarte bine la vremea respectivă cât de marginal a fost considerat conceptul debil pe care au încercat să-l promoveze kulturnicii primarului.

Să le reamintesc arădenilor câți bani au stricat acești paraziți, cum s-au plimbat aiurea pe la Bruxelles, cum au înființat asociații, ONG-uri și multe alte structuri de devalizat fonduri publice. Îi sfătuiesc să tacă, măcar acum și să se bucure că sunt încă liberi iar dacă roșesc la aceste vorbe înseamnă că le-a mai rămas totuși un dram de bun simț.

Meritul aparține exclusiv echipei din Timișoara care a dezvoltat un concept și un slogan solid și a reușit să le impună în fața unui juriu exigent, motiv pentru care merită toate laudele”, precizează deputatul PSD Dorel Căprar.

No Comments

Comments for Dorel Caprar: Falcă încearcă să capitalizeze în mod nemeritat succesul cultural al administrației timișorene are now closed.