Dorel Căprar: deputat USL : Gheorghe Falcă, moralistul neatent şi european doar de la caz la caz

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 16, 2013 with No Comments

 

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă speculează fără nici un fundament real sau logic subiecte artificiale care vizează mai degrabă zona de can-can politic. Într-un soi de declaraţie exaltată acesta amestecă în bunul obicei doctrine, concepte şi comportamente cu exemplificări total nepotrivite

Făcând caz de iniţiativa deputatului Remus Cernea domnul Falcă dezvoltă un raţionament care nu stă în picioare. Dacă era un pic atent la declaraţiile publice (declaraţia purtătorului de cuvânt PSD Cătălin Ivan) ar fi remarcat că deputatul NU are susţinerea PSD pentru propunerea privind parteneriatul civil de unde asocierea cu primul ministru, cabinetul sau conducerea partidului sunt total eronate.

“Este o iniţiativă individuală, aparţine domnului Cernea, ca deputat, nu este discutată nici în PSD, nici în USL”-se precizează în comunicat.

Când trebuie să-l considerăm european sau apărător al valorilor creştin europene pe Gheorghe Falcă : când îl ridică în slăvi pe fostul premier italian Silvio Berlusconi, un om cu un comportament imoral dovedit ca să nu mai punem la socoteală dosarele penale ale fostului şef al executivului italian sau când îl atacă pe Francois Hollande, preşedintele Franţei, ales cu o majoritate zdrobitoare, bun familist şi promotor al unei linii social democrate moderne, pentru care a optat categoric poporul francez.

Dacă primarul Gheorghe Falcă nu are de lucru îi sugerăm să se ocupe de problemele stringente ale urbei cum ar fi gropile din centru şi nu numai, de care se lovesc toţi aceia care suferă de pe urma indolenţei PDL-istului arădean.

 

No Comments

Comments for Dorel Căprar: deputat USL : Gheorghe Falcă, moralistul neatent şi european doar de la caz la caz are now closed.