Deputatul Bîlcea a solicitat urgentarea despăgubirilor pentru Brazii

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iulie 06, 2023 with No Comments

Președintele PNL Municipiul Arad, deputatul Sergiu Bîlcea a adresat o întrebare primului ministru Marcel Ciolacu cu privire la situația despăgubirilor pentru inundațiile din comuna Brazii.

 „Oamenii din comuna Brazii, județul Arad, au fost grav afectați de inundații. Au fost distruse de viituri case, curți, drumuri, terenuri agricole, mulți oameni au pierdut tot ce au muncit o viață întreagă și din păcate s-a înregistrat un deces. Am fost la fața locului cu ministrul mediului, Mircea Fechet și am urmărit îndeaproape procesul de constatare a pagubelor, care se ridică la 32,2 milioane de lei. Comunitatea locală s-a mobilizat cu ajutoare pentru oamenii afectați, dar paguba produsă de inundații depășește cu mult posibilitățile locale de a acorda ajutor eficient. Este nevoie de intervenția cât mai rapidă a Guvernului”, a scris Sergiu Bîlcea.

Demersurile acestuia urmăresc urgentarea acordării despăgubirilor de către Guvern. De altfel, la începutul săptămânii, deputatul PNL l-a însoțit la Guvern pe președintele CJA, Iustin Cionca, la o discuție cu ministrul dezvoltării Adrian Ioan Veștea în care s-a discutat problema despăgubirilor pentru Brazii. Din păcate, a spus deputatul liberal, inundațiile au produs pagube și la Tauț, care vor fi evaluate, apoi se vor face demersuri pentru despăgubiri.

No Comments

Comments for Deputatul Bîlcea a solicitat urgentarea despăgubirilor pentru Brazii are now closed.