Debutează Festivalul Ecvestru – Cupa “Sfântul Gheorghe”, ediția I-a.

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 22, 2015 with No Comments

Asociația Agroturism Club Sportiv Slătioara din județul Arad, în colaborare cu Romsilva Arad, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad organizează la Hipodromul din Arad, în perioada 24 – 26 aprilie 2015, Festivalul Ecvestru – Cupa “Sfântul Gheorghe”, ediția I-a.

Evenimentul este organizat sub egida Federației Ecvestre Române, cu  20 de probe propuse. Peste 80 de cai din ţară cât şi din strainătate vor intra în competiție, concurenții având să îndeplinească criterii de calificare pentru Finalele de Campionat Național la disciplinele la care iau parte.

Conceptul festivalului – concurs este unul nou pentru țara noastră, fiind organizat în concordanță cu alternativa creată de Federația Ecvestră Internațională la formatul olimpic. Cu alte cuvinte, dezvoltă un cadru de exprimare a tuturor disciplinelor ecvestre, nu doar celor recunoscute de CIO. Așadar, vom vedea la „treabă” pe lângă concurenții de obstacole, probă completă și dresaj, și pe cei de la atelaje și voltije. Evenimentul se adresează cu precădere copiilor, juniorilor și cailor tineri și se urmărește evaluarea performanței cailor în competiție.

No Comments

Comments for Debutează Festivalul Ecvestru – Cupa “Sfântul Gheorghe”, ediția I-a. are now closed.