De ce bărbaților le plac femeile cu forme? Ce zice artistul Dan Merisca

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , ,

Published on iulie 16, 2016 with No Comments

 

Am ajuns la concluzia că doar câteva kilograme în plus pot face o femeie să se simtă jenată în pat. Se poate ajunge la sentimente ce pot conduce spre refuzul unui act sexual și de aici implicit deteriorarea relatiei. Eu sunt de părere că o femeie mai plinuță ar trebui să-și șteargă din minte toate gândurile care îi suprimă bucuria de a petrece clipe erotice frumoase, clipe de neuitat alături de partenerul ei.

Nu sunt un profesor de sex, gen Laura Andreșan dar am făcut câteva sondaje și chiar am experimentat unele lucruri și de aceea dragi cititori aș vrea să le împărtășesc din experiența mea celor cu o gândire mai libertină, fără inhibiții de orice fel.

Credeți sau nu, femeile mai plinuțe au un apetit sexual mult mai mare decât cele slăbănoage și fără discuție sunt mai rezistente la sexul dur. Anumite poziții cum ar fi, woman on top sau doggy style sunt poziții cu un ritm intens care dacă partenera este una costelivă acestea pot deveni neplăcute pentru un bărbat. Nu același lucru îl simte un bărbat atunci când este în pat alaturi de o femeie care are coapsele si posteriorul voluptoase. Nu cred că mai este o noutate pentru nimeni faptul că bărbații se simt atrași de formele feminine. Posteriorul și coapsele voluptoase, sânii mari le incing bărbaților imaginația și le stârnesc dorințele carnale și cu siguranță ei nu vor avea probleme în menținerea unei erecții impresionante. Potrivit unor studii femeile mai voluptoase au mai multe zone erogene de explorat, care pur și simplu te invită la explorare, așa că orice bărbat s-ar simți norocos să aibă ce forme să mângaie în pat.

 

Ca o părere personală, cred că bărbații sunt atrași de formele care se mișcă în pat. Dacă pe o femeie cu siguranță acest lucru o face să se simtă prost în timpul actului sexual, pe bărbați ți atrage nespus de mult. Așa că orice femeie cu forme, cu ceva colăcei, cu un pic de burtică nu ar trebui să se ascundă când este cu partenerul în pat, ci dimpotrivă să-și arate formele fară nicio reținere.

Așa ca de final aș vrea să vă mai spun ceva, ca să-și facă partenerul fericit din punct de vedere erotic, femeile plinuțe sunt dispuse să recurgă la orice în pat. Cu siguranță din cauza micului complex acestea se implică mai mult în activitățile sexuale și condimentează atmosfera așa cum știu ele mai bine.

Nu vreau să supăr manechinele, femeile care vor să aibă o greutate optimă, departe gândul de mine, vreau doar ca și cele mai plinuțe, cele cu forme apetisante să știe că sunt iubite și chiar au un atu în plus.

No Comments

Comments for De ce bărbaților le plac femeile cu forme? Ce zice artistul Dan Merisca are now closed.