De ce a părăsit Ludovic Orban evenimentul de lansare a candidaţilor PNL de la Expo Arad?

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on ianuarie 30, 2016 with No Comments

George_Demian_Ludovic_Orban

Lansarea candidaţilor PNL la primării, desfăşurată în acestă după amiază la Expo Arad, s-a dovedit un eveniment în mare parte bine organizat. Spunem „în mare parte”, pentru că a avut loc şi un eveniment „nefericit”, avându-l ca protagonist pe Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL.

Acesta a fost “uitat” la instalarea invitaţilor pe podium, ceea ce l-a iritat vizibil şi l-a făcut să părăsească sala înainte de începerea evenimentului, fără să mai ofere explicaţii pentru gestul său.

Aşa că atunci când Gheorghe Falcă l-a menţionat printre invitaţii de marcă, acesta nu se mai afla la “locul faptei” spre surprinderea tuturor celor prezenţi.

“Am vorbit cu el la telefon. Mi-a spus că l-a întrebat pe Falcă unde va sta pe scenă, iar acesta i-a spus să-l întrebe pe Mircea Vela, primarul de la Caransebeș. Acesta i-a răspuns că nu știe de ce i-a spus Flacă să-l întrebe pe el. Până la urmă, unul dintre oamenii lui Falcă i-a găsit un scaun undeva mai în spate. Normal că s-a simțit jignit, locul lui ar fi fost în primul rând, între liderii partidului, lângă Blaga și Bolojan, doar este prim-vicepreședinte și, în plus, a reprezentat-o pe Alina Gorghiu, care este plecată în SUA. Mi-a spus că de o asemenea jignire nu a mai avut parte, așa că, deși bătuse 600 de kilometric cu maşina ca să vină la Arad, a renunţat să mai participle la lansare” a explicat o sursă liberală.

Probabil totul a pornit de la o neînţelegere, Ludovic Orban având un loc rezervat lângă primarul Caransebeșului, pe aceeași linie cu liderii, și din acest motiv i s-a spus să-l întrebe pe acesta. Agitaţia din primele minute a făcut ca mesajul să fie greşit recepţionat, ceea ce a dus la reacţia prim vicepreşedintelui PNL.

 

No Comments

Comments for De ce a părăsit Ludovic Orban evenimentul de lansare a candidaţilor PNL de la Expo Arad? are now closed.