Daniela Dihel, candidat ALDE la primăria Zărand: “Locuitorii Zărandului trebuie să redescopere frumosul şi binele, civilizaţia şi normalitatea”

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on martie 24, 2016 with No Comments

dihel zarand

ALDE propune pentru primăria Zărand un candidat ambiţios, tânăr şi charismatic, Daniela Dihel, aceasta anunţându-şi azi câteva din reperele campaniei pe care o numeşte de “redescoperire a valorilor Zărandului”

“Am asistat în toţi aceşti ani la o degradare a a valorilor Zărandului, o degradare a şcolii, a grădiniţei…, şi, din nefericire, o degradare a valorilor umane. S-a instaurat în comună un regim pe care pot să-l numesc comunist, al tăcerii şi fricii, cu locuitori ameninţaţi în permanenţă de domnul primar Moţ, cu locuitori care au ajuns să nu-şi mai cunoască nici măcar drepturile. Trebuie ca aceşti locuitori să redescopere frumosul şi binele, civilizaţia şi normalitatea. Avem nevoie de atâtea lucruri, pe care va trebui să le realizăm împreună. Am alături o echipă tânără şi îi asigur pe concetăţenii mei că tot ce vom face va fi cu o transparenţă absolută…” a declarat Daniela Dihel.

Aceasta i-a “taxat” şi pe cei care şi-au “amintit” de locurile natale doar în contextual apropiatelor alegeri locale: “E frumos că în Zărand şi Cintei au apărut oameni care au împărţit flori, care dintr-o dată se redescoperă ai locului… Locuitorii de aici chiar au nevoie de cineva să le ofere flori” a spus Daniela Dihel.

 

No Comments

Comments for Daniela Dihel, candidat ALDE la primăria Zărand: “Locuitorii Zărandului trebuie să redescopere frumosul şi binele, civilizaţia şi normalitatea” are now closed.