Daniel Tomuța: “USR Sântana, propagandă împotriva însoțitorilor persoanelor cu handicap!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iunie 12, 2020 with No Comments

La o zi după scandalul de la USR Almaș, unde președintele organizației a distribuit conținut cu caracter rasist pe Facebook, o altă filială USR din județul Arad, cea de la Sântana, atrage atenția asupra sa. Într-un pretins „sondaj de opinie”, USR Sântana încearcă manipularea localnicilor, pretinzând că primăria din oraș ar avea aprox. 200 de angajați și sugerând că numărul lor este excesiv.

Sondajul de opinie făcut de USR are întrebarea: „ce părere aveți că în cadrul primăriei sunt 200 de  angajați? Sunteți de acord?” În realitate, angajații Primăriei Sântana, cu tot cu cei de la Social, asistentele medicale de la școli și gospodăria comunală sunt 85! În schimb, conform legii, Primăria Sântana plătește și 98 de însoțitori ale persoanelor cu handicap.

Deci minciuna USR Sântana are picioare scurte: numărul angajaților Primăriei Sântana nu este nici măcar jumătate din cel pretins de USR! În ce privește plata însoțitorilor persoanelor cu handicap, ea este impusă prin lege, dar reprezintă și un gest de bun simț față de cel mai greu încercați localnici, pe care se pare că USR îi respinge.

Dacă ar depinde de USR, persoanele cu handicap din Sântana ar rămâne fără însoțitor plătit. Așa înțelege USR că trebuie să sprijine oamenii, prin a-i abandona pe cei mai vulnerabili dintre ei… Constatăm că la Sântana asistăm deja la o campanie electorală în care USR încearcă să murdărească toate realizările primăriei, deși niciodată orașul nu a arătat atât de bine și nu au mai fost investiții atât de mari. Dar una este că USR atacă administrația cu minciuni, că nici nu știe ce altceva să facă, și alta este să îi atace chiar pe unii oameni din Sântana. Asta este deja inacceptabil. Politica nu trebuie să fie, așa cum crede USR, împotriva oamenilor, ci pentru ei” – declară Daniel Tomuța, primar Sântana.

 

No Comments

Comments for Daniel Tomuța: “USR Sântana, propagandă împotriva însoțitorilor persoanelor cu handicap!” are now closed.