Daniel Constantin la Arad: PRO România va atrage profesioniști și oameni de calitate

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on martie 14, 2019 with No Comments

PRO România Arad a organizat astăzi, 14 martie, o primă conferință de presă la sediul filialei din Bulevardul Revoluției nr. 96. La aceasta au participat Daniel Constantin – prim-vicepreședintele PRO România, Flavius Măduța – coordonator județean, Marin Lupaș – coordonator municipal, Valentin Nemeș și Miroslav Stanici – coordonator Timiș.

Alături de Daniel Constantin, cei prezenți au discutat aspecte privind organizarea filialei precum și stadiul strângerii de semnături pentru alegerile europarlamentare. Aceștiau și-au reafirmat convingerea că alternativa la actuala guvernare o reprezintă PRO România și politica pe care acest partid o promovează.

PRO România susține competența, profesionalismul, precum și echilibrul în societatea românească. Mă bucur să regăsesc aceste valori îmbrățișate  și de echipa din Arad. Alături de cei prezenți sunt sigur că vom atrage în PRO România profesioniști și oameni competenți. Subliniez că accentul se va pune pe calitate, nu cantitate”, a declarat Daniel Constantin.

 

No Comments

Comments for Daniel Constantin la Arad: PRO România va atrage profesioniști și oameni de calitate are now closed.