Primăria Municipiului Arad încurajează mersul pe bicicletă

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 09, 2015 with No Comments

Primăria Municipiului Arad lansează o campanie de conștientizare a populației cu privire la beneficiile mersului pe bicicletă. Campania se va desfășura în perioada iulie-octombrie 2015 și va promova folosirea acestui mijloc de transport nepoluant, inclusiv prin amenajări ale spațiilor publice.

În acest scop Primăria va încheia parteneriate cu ONG-uri sau agenți economici interesați să amplaseze biciclete decorative pe domeniul public în 10 locații puse la dispoziție în mod gratuit de municipalitate. Campania va avea exclusiv caracter educațional-cultural în folosul comunității, nefiind permisă desfășurarea de activități cu scop lucrativ, în conformitate cu Hotârârea CLM Arad nr. 191 / 25.06.2015

Primăria Municipiului Arad invită entitățile creative interesate de parteneriat (ONG-uri, asociații, agenți economici) să prezinte propuneri până în data de 15 iulie 2015. Propunerile se vor depune la Registratura Primăriei Municipiului Arad, Bd.Revoluției nr.75, camera 1, parter.

În strategiile și programele de dezvoltare durabilă a Municipiului Arad o prioritate o reprezintă mobilitatea urbană, cu accent pe creșterea gradului de utilizare a mijloacelor de transport alternative și nepoluante. În acest scop, Municipalitatea a realizat investiții majore pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de transport public și achiziția de tramvaie noi, iar în prezent sunt în derulare lucrări pentru cea mai mare rețea urbană de piste pentru bicicliști din țară.

No Comments

Comments for Primăria Municipiului Arad încurajează mersul pe bicicletă are now closed.