Daezbatere publică. Protagonişti Falcă şi Măduţa

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 30, 2014 with No Comments

Primarul municipiului Arad, dl.Gheorghe Falcă a participat joi, 30 ianuarie, la Inspectoratul Școlar Județean la dezbaterea privind situația Școlii Gimnaziale « Mihai Eminescu ». Cu acest prilej, edilul Aradului a reiterat necesitatea obținerii pentru școală a imobilului de pe str. Mărășești, clădire unde a avut sediul Inspectoratul Poliției de Frontieră și care în prezent este parțial în administrarea Prefecturii Arad.

Primarul Aradului a spus că demersurile administrative inițiate de municipalitate pentru transferul clădirii în administrare locală trebuie susținute de petiții semnate de toți factorii implicați :  Prefectură, parlamentari arădeni, părinți, cadre didactice, Primărie și Consiliu Local Municipal. Primarul a propus ca o delegație formată din reprezentanți ai acestor instituții , alături de reprezentanți ai părinților și profesorilor să aibă o întâlnire cu Ministrul Afacerilor Interne pentru a-și prezenta argumentele și a obține rezolvarea solicitării.

« Îi rugăm pe partenerii care doresc în mod real rezolvarea problemei școlii să iasă din zona politizării și să treacă la eforturi pentru îndeplinirea obiectivelor comunității » a declarat dl.Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

No Comments

Comments for Daezbatere publică. Protagonişti Falcă şi Măduţa are now closed.