„Dacă v-au plăcut bufonii, mai poftiți și mâine seară!” cam așa a fost în ședința CLM de azi

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on februarie 18, 2016 with No Comments

clm

Şedinţa ordinară de astăzi a Consiliului Local Municipal Arad a fost una în nota ei obișnuită, cu jigniri, contre și reproșuri.

La primul punct pe ordinea de zi Paul Hac, directorul Parcului Natural Lunca Mureșului a făcut o prezentare a unui proiect câștigat în combaterea plantelor invazive din Luncă, acesta nu a scăpat de taxarea primarului Gheorghe Falcă. Motivul? Paul Hac se opune realizării celor două ecluze pe râul Mureș. Dar totul a rămas neclarificat, se pare că Hac nu va ceda dar nici primarul Falcă.

S-a trecut la votul celor 18 proiecte aflate pe ordinea de zi, care au trecut foarte ușor dar fără dialogul mai puțin duios dintre Falcă și Lupaș ședința nu avea farmec. Așa că la punctul unde trebuia desemnat un reprezentant al administrației în comisia de evaluare a managerului Filarmonicii din Arad, Alin Văcean a început lupta verbală. Primarul Falcă a fost în prealabil de acord să fie numit el, după care s-a întors, propunându-l pe Lupaș în această comisie. După un schimb de replici care au durat minute bune, a mai fost propus Tristan Mihuța, acesta a declinat și el oferta iar în cele din urmă cel desemnat a fost Florin Galiș. A fost un spectacol gen „Dacă v-au plăcut bufonii, mai poftiți și mâine seară!”

În încheierea ședinței, primarul Gheorghe Falcă s-a arătat deranjat de atacurile senatorului PSD de Dolj, Mihai Fifor, la dresa acţiunilor cultural ale municipalităţii. Dar cu acest subiect vom dreveni în materialele următoare.

No Comments

Comments for „Dacă v-au plăcut bufonii, mai poftiți și mâine seară!” cam așa a fost în ședința CLM de azi are now closed.