Cupei Europei de aruncări lungi: Aur pentru România, aur pentru Arad, prin Andrei Gag

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 13, 2016 with No Comments

 

gag aur (Copy)A doua și ultima zi a Cupei Europei de aruncări lungi, a adus mult aşteptata medalie de aur pentru delegației României. Spre satisfacția iubitorilor atletismului prezenţi pe Stadionul Gloria, autorul performanței a fost arădeanul Andrei Gag, legitimat la CSM Arad (antrenor Ionel Oprea) și CSU Suceava, care cu 20,68 metri, a câștigat proba de aruncare a greutății – seniori, confirmându-și astfel statutul de favorit.

Talentatul atlet arădean a avut aruncări foarte bune după primele două serii, când a “bifat” 20,50 m și apoi 20,68 m, încheind concursul cu un reyultat foarte bun, 20,01 m. Cu precizarea că arădeanul a fost singurul sportiv din concurs care a depășit “graniţa”  celor 20 de metri, să menţionăm că el a fost urmat în clasament de portughezul Arnaudov, 19.85 m şi italianul Bianchetti, 19.78 m, ultimul stabilind la Arad și un nou record personal.

Andrei Gag este calificat la Jocurile Olimpice, dar prima competiţie de anvergură pentru el, “mondialele” de sală, va avea loc săptămâna viitoare la Portland, în Statele Unite.

No Comments

Comments for Cupei Europei de aruncări lungi: Aur pentru România, aur pentru Arad, prin Andrei Gag are now closed.