Cristina Ciorogar: „Un mediu de afaceri prosper pentru dezvoltarea Lipovei!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iunie 20, 2022 with No Comments

Consilierul judetean PNL, Cristina Ciorogar, consideră că un mediu de afaceri prosper poate duce la dezvoltarea oraşului Lipova. În acest sens, aceasta împreună cu deputatul Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele CJA Răzvan Cadar şi consilierii judeţeni Garofiţa Popa şi Simona Stan s-au întâlnit cu mai mulţi reprezentanţi ai mediului privat pentru a discuta despre posibilităţile de dezvoltare ale afacerilor şi de sprijinul oferit de statul român.

„Mă bucură faptul că numeroşi antreprenori lipovani au răspuns pozitiv invitaţiei de a participa la evenimentul “Antreprenor în România – Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor în secolul XXI”. Am avut parte de discuţii constructive de care sunt convinsă că se vor materializa în beneficiul comunităţii din Lipova. Îi mulţumesc domnului deputat Sergiu Bîlcea care le-a prezentat reprezentanţilor mediului de afaceri măsurile concrete prin care guvernul vine în sprijinul acestora. De asemenea aduc calde mulțumiri vorbitorilor și oaspeților noștri: Gabriela Chiricheu, Răzvan Cadar, Garofiţa Popa, Simona Stan și Irina Ionela Pop pentru onoarea de a participa la evenimentul nostru și pentru informațiile actuale și binevenite. Mulțumesc antreprenorilor lipovani pentru ca au acceptat invitația noastră, pentru deschiderea arătată și pentru interesul manifestat față de creșterea economică a orașului Lipova! Sunt recunoscătoare echipei mele de organizare pentru entuziasmul și muncă depusă și motivația de a realiza activități și proiecte deosebite pentru orașul nostru”, a declarat consilierul judeţean Cristina Ciorogar

„Oamenii cu idei și inițiativă duc lucrurile în direcția corectă. M-am bucurat să particip la evenimentul organizat cu oamenii de afaceri din zona Lipova de colega noastră Cristina Ciorogar, <Antreprenor în România>”, a declarat deputaul Sergiu Bîlcea.

 

 

 

No Comments

Comments for Cristina Ciorogar: „Un mediu de afaceri prosper pentru dezvoltarea Lipovei!” are now closed.