Cosmin Buruc : Administrația Bibarț se aliniază trendului național dat de Cîțu și introduce noi taxe locale

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on martie 09, 2021 with No Comments

La Arad, precum în toată țara PNL + USR+ UDMR, caută zilnic ambalaje pentru a masca majorarea taxelor, a impozitelor și evident introducerea unora noi. Tot ceea ce știați că e gratuit s-ar putea de mâine să coste. Cetățenii primesc tone de explicații buruienoase în timp ce nivelul de bunăstare scade zilnic.

“Aradul nu se lasă mai prejos, iar vineri administrația liberală ne cheamă să votăm în Consiliul Local Municipal o serie de taxe speciale care țin de drepturile de proprietate, casă, teren, autoturism, respectiv de vânzarea și cumpărarea lor. PNL vă va spune despre tot felul de directive europene fanteziste, în timp ce USR va încerca să îi ducă pe arădeni cu preșul cu informatizarea și digitalizarea. Ce înseamă asta ? Credeți-mă ei sunt ultimii care știu pentru că vor fonduri din taxe și impozite în absența oricărui proiect de profil. Bani care nu vor face decât să umfle excedentul bugetar al Aradului și așa uriaș.

La guvernare, PSD a scos peste 100 de taxe și impozite pentru ca să vină dreapta să le reintroducă, plusând cu unele noi. E realitatea pe care o trăim zilnic, modul în care știu ei să guverneze, pe valul deprecierii nivelului de trai al românilor. Administrația Bibarț nu face altceva decât să se alinieze tonului dat de Cîțu”, afirmă consilierul local PSD Arad Cosmin Buruc.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Cosmin Buruc : Administrația Bibarț se aliniază trendului național dat de Cîțu și introduce noi taxe locale are now closed.