Constantin Traian Igaș, senator PNL: “Zilele Guvernului Ponta sunt numărate!”

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , ,

Published on iunie 10, 2015 with No Comments

Senatorul Constantin Traian Igaș a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL care s-a reunit astăzi în București. Pe ordinea de zi s-au aflat discuții privitoare la situația politică actuală, desemnarea echipei tehnice de pregătire a campaniei electorale pentru alegerile locale din 2016 și probleme organizatorice.

Zilele Guvernului Ponta sunt numărate! Vineri vom da votul final pe moțiunea de cenzură depusă de PNL, numită Dreptul la vot nu e o lozincă”. PNL este un partid cu peste 40% intenție de vot ceea ce înseamnă că atacurile vin înspre noi din toate părțile scenei politice, dar trebuie să reacționăm ca o echipă, să fim o singură voce și acest lucru trebuie să se vadă în toate acțiunile pe care le întreprindem. Trebuie să ne facem datoria în Parlament cu cea mai mare seriozitate pentru că aceasta este tribuna cea mai potrivită și corectă de condamnare a incompetenței și relei voințe a Guvernului Victor Ponta, este de părere senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

Biroul Permanent Național al PNL a adoptat astăzi o rezoluție prin care susține că forțele politice trebuie să se unească pentru binele românilor. România se afundă în cea mai mare criză politică și socială, Victor Ponta și echipa sa trebuie să plece pentru că nu mai au ce oferi românilor. În fruntea acestui guvern se află un om care nu are nimic comun cu acest popor. PSD se află într-o criză morală și obstrucționează justiția, lupta acestui partid nu mai este una pentru România ci pentru salvarea sa, PSD a devenit un element de pericol pentru democrație, afirmă senatorul arădean, Constantin Traian Igaș.

Vineri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, liberalii au solicitat Primariei Generale aprobare pentru desfășurarea unui miting sub forma unui lanţ uman pe una dintre laturile Palatului Parlamentului. În timp ce PNL a solicitat aprobarea pentru un miting pașnic în ziua în care apelăm la un exercițiu democratic și corect în Parlament, PSD vrea să facă un contra-miting, iar din ce s-a transmis, acesta nu se vrea a fi unul deloc pașnic, ci mai degrabă instigator. Pentru a evita o confruntare deloc democratică, decizia PNL este de a anula mitingul de vineri din București, cu reprogramarea pentru o dată ulterioară, fără PSD, și de a protesta pașnic doar în fața prefecturilor. PSD nu știe să facă politică decât prin oprimare și război de gherilă, lupta democratică nu le este deloc cunoscută. Dar se pare că normalitatea vine peste actula putere și, după votul de protecție primit de Victor Ponta în Parlament, SUA i-a suspendat unui premier în funcție viza diplomatică! La fel i s-a întâmplat și fostului premier PSD Adrian Năstase, cu două luni înainte de condamnarea definitivă, consideră senatorul Constantin Traian Igaș.

 

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaș, senator PNL: “Zilele Guvernului Ponta sunt numărate!” are now closed.