Constantin Traian Igaş, senator de Arad: “România are nevoie de o dreaptă puternică”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 18, 2014 with No Comments

Recent a avut loc o reuniune a Birourilor de Conducere Judeţene ale PDL şi PNL Arad. Senatorul Constantin Traian Igaş, vicepreşedinte al PDL Arad, consideră că acest pas al întâlnirii celor două echipe de conducere în mod oficial este unul binevenit în contextul discuţiilor finalizate, în această etapă, de la nivel naţional.

“Salut gestul acestei reuniuni oficiale ale celor două structuri de conducere ale PDL şi PNL Arad, este unul binevenit în contextul discuţiilor finalizate, în această etapă, de la nivel naţional în privinţa fuziunii care ne aşteaptă. Vreau, de asemenea, să îi asigur pe colegii din PNL de toată deschiderea mea pentru o colaborare care să se fundamenteze pe relaţii corecte şi deschise. Sunt un om de bună credinţă şi cred că cei din PNL cu care am colaborat pe parcursul anilor o pot confirma” declară senatorul de Arad, Constantin Traian Igaş.

Potrivit statutului PDL-PNL, cele două partide urmează să fuzioneze într-o procedură în trei etape, programată să se finalizeze în anul 2017. Alianţa electorală se va înregistra la 8 septembrie, candidatul la preşedinţie va fi anunţat pe 4-5 august, când se va stabili şi echipa de campanie.

“În data de 26 iulie urmează să avem un congres comun, congres la care se va aproba statutul noului partid care se va realiza din fuziunea PNL-PDL și aprobarea protocolului politic pentru aceeași fuziune. În acest fel, pe 26 iulie se va încheia etapa procedurală de decizie politică“ declară Constantin Traian Igaş, membru al Biroului Permanent Naţional al PDL.

“În ceea ce priveşte funcţionarea grupurilor parlamentare PDL şi PNL din ambele camere, acestea vor activa separat, dar se vor coordona în acţiuni” adaugă senatorul Constantin Traian Igaş.

 

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaş, senator de Arad: “România are nevoie de o dreaptă puternică” are now closed.