Constantin Traian Igaș: “Progresul Pecica are din nou șansa de a evolua în Divizia C”

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on iunie 11, 2015 with No Comments

Senatorul Constantin Traian Igaș a participat, în calitate de președinte de onoare al echipei de fotbal A.C.S. Progresul Pecica, la ședința Federației Române de Fotbal privind stabilirea meciurilor de baraj pentru promovarea în Divizia C.

În urma extragerii, făcute de președintele de onoare Constantin Traian Igaș, Progresul Pecica va juca cu câștigătoarea campionatului din județul Alba, echipa Performanța Ighiu. Primul meci va avea loc în comuna Ighiu, în 20 iunie, iar meciul retur în 27 iunie, la Pecica. Echipa din localitatea Ighiu a fost reprezentată de primarul localității, Rusu Traian, care s-a oferit să fie o gazdă bună pentru toți suporterii arădeni care vor însoți echipa Progresul Pecica în această deplasare. “Apreciez invitația domnului primar, aceeași invitație i-am făcut-o și eu și, în acest sens, îl vom aștepta cu pita tradițională de Pecica. Sper să ne calificăm, urez mult succes echipei noastre și atunci vom oferi și o cupă de șampanie tuturor, lângă renumita pită de Pecica”, a declarat senatorul arădean, Constantin Traian Igaș.

La ședința FRF au participat și președintele Răzvan Burleanu și secretarul general, Gheorghe Chivorchian. “Le-am adresat invitația celor doi conducători ai FRF de a participa la returul organizat la Pecica, domniile lor s-au arătat încântați și disponibili să onoreze invitația”, afirmă Constantin Traian Igaș.

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaș: “Progresul Pecica are din nou șansa de a evolua în Divizia C” are now closed.