Consiliul Judeţean alocă aproximativ 10 milioane de lei, pentru drumul Nădlac-Pereg

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on septembrie 29, 2017 with No Comments

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, desfăşurată joi, 28 septembrie, s-a aprobat alocarea a 9.931.000 lei pentru realizarea unor investiţii la Transporturi – drumuri şi poduri precum şi pentru cofinanţarea unor proiecte.

Pentru modernizarea drumului judeţean Nădlac – Peregu Mare, pe o lungime de 6 kilometri s-au alocat peste două milioane de euro.

Avem o preocupare permanentă pentru infrastructura rutieră din judeţ.În şedinţa de joi am alocat aproximativ 10 milioane de lei pentru tronsonul de drum Nădlac-Peregul Mare.

De asemenea, în acest an am finalizat drumul Sântana-Caporal Alexa-Pîncota din fonduri proprii. Tot din fondurile Consiliului Judeţean urmează să fie finanţate şi alte tronsoane de drum: Dorobanţi-Macea, Pîncota-Seleuş, Sintea Mare-Şepreuş, Neudorf-limită judeţ Timiş, Grăniceri-Pilu. Aceste lucrări sunt scoase la licitaţie şi în funcţie de finalizarea licitaţiilor vom putea trece la demararea efectivă a lucrărilor. Trebuie să reamintesc şi de drumul Arad-Horia-Şiria-Pîncota-Buteni, finanţat din bani europeni, prin Programul Operaţional Regional, care se află tot în stadiul de licitaţie”, a afirmat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

No Comments

Comments for Consiliul Judeţean alocă aproximativ 10 milioane de lei, pentru drumul Nădlac-Pereg are now closed.