Conducea un autoturism radiat din anul 2016

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on februarie 16, 2018 with No Comments

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri în trafic un bărbat care conducea un autoturism neînmatriculat.

Polițiștii au depistat ieri, un bărbat de 50 de ani, din Ineu, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile germane la data de 18 august 2016.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism radiat din circulație.

Minor cercetat pentru distrugere

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un adolescent bănuit de spargerea parbrizului unui autoturism.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 24 ianuarie a.c., adolescentul de 16 ani, din județul Arad, lovind cu o sticlă, ar fi distrus parbrizul unui autoturism staționat în parcarea unui complex comercial din municipiu, cauzându-i persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Adolescentul este cercetat de polițiști pentru distrugere.

 

Polițiștii rutieri în acţiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 156 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei.

Dintre acestea, 62 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 94 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.

 

 

No Comments

Comments for Conducea un autoturism radiat din anul 2016 are now closed.