Comunicat de presă UTA

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on aprilie 18, 2022 with No Comments

Referitor la apariția in spațiul public a unor discuții referitoare la viitorul clubului UTA si la implicarea unei anumite structuri de acționariat in acest proiect, dorim sa facem unele precizări:

1. Am constituit un grup de inițiativa care a înaintat actualei conduceri a clubului o Scrisoare de intenție in vederea preluării clubului UTA. Momentan, discuțiile sunt avansate, dar nu exista vreo înțelegere semnata intre cele doua parți, înțelegere care sperăm că va fi perfectată în viitorul apropiat, astfel încât implicarea pe care ne-o dorim sa poată fi concretizata încă din aceasta pauza competiționala.

2. In ceea ce privește numele vehiculate in media, dorim sa precizam ca in noua structura implicare directa, la nivel de acționariat, vor avea Simion Apreutese, acționarul grupului International Alexander Holding si Cătălin Juncan, arădean stabilit in SUA, cu afaceri in domeniul transportului si logisticii.

In ceea ce privește celelalte doua nume vehiculate, Rudolf Vizental si Marius Grada, vor face parte din echipa care va crea, implementa si dezvolta noul proiect, fără a avea, cel puțin pentru moment, calitatea de acționari ai clubului.

3. La aniversarea a 77 de ani de la înființarea clubului UTA, suntem mândri sa fim suporterii acestei echipe unice si ne dorim ca alături de toata suflarea Utista sa ducem clubul la următorul nivel pentru generațiile viitoare. Le suntem recunoscători celor care, începând cu Baronul Neuman, timp de 77 de ani au pus cate o cărămidă la construcția acestei stări de spirit care este UTA, iar istoria ne responsabilizează.

SIMION APREUTESE, RUDOLF VIZENTAL, CATALIN JUNCAN, MARIUS GRADA

No Comments

Comments for Comunicat de presă UTA are now closed.